Servei d’informació: Txalaparta (Barcelona)

Lo més difícil per mi, quan baixo a la capital, és decidir on dinar.
Clar, tothom té al cap un restaurant de Barcelona al que anar o recomanar. Jo també. Però heu de començar a saber que a aquest blog no ens acomodem i arrisquem els nostres paladars i els dels nostres amics i familiars a la cerca de noves taules.
O sigui que restaurant nou que provi i sigui digne de menció, pam! post al blog amb intenció d’informació de servei.
I així arribem al Txalaparta, a Sants. Cuina basca tradicional, amb els seus txuletons de 3/4 de quilo (notable, 7/10), la seva barra de pintxos  (poc original, 4/10) i els sus platets tradicionals (NS/NC).
Però vull recomanar el menú degustació que, pels seus poc menys de 30 euros, et quedes com un senyor.
Amanida amb formatge manxec i pernil d’ànec que psé però és el que penso del 95% d’amanides; uns calamarcets a la planxa que olé ells; un platet de mongetes pochas que és lo millor de llarg, una meravella; un bacallà perfectament cuinat amb una salsa de txupar-se els dits i un solomillo a la salsa d’oporto que és tant dels vuitanta que bah!
O sigui, correctíssim i complet.

Au, ja ho sabeu.

image

image

image

image

VicJota

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s