Porto Galicia, Port Torredembarra

De tant en tant apareixen perles a la Torre que sorprenen des del primer moment, i en aquest cas, amb un tipus de cuina “tradicional” però que s’ha de saber fer, i aquest senyor en sap, el pop a feira el clava! Ja us hem desvetllat el misteri, es tracta de la pulpería del port aka Porto Galicia, cuina de tapeo tipicament gallega. Podem trobar el famosíssim pop a feira ben tendre sobre llit de cachelos, tot d’origen gallec. A demés tenim braves, calamars, calamarçons,sípia estofada amb mandonguilles, …No deixeu de tastar el caldeiro, l’altre plat estrella del local!. Un lloc senzill, sense pretensions en què tot el protagonisme el te la taula i el que s’hi menja a sobre. Si feu un passeig pel port, podeu passar a fer un mos tant si es tracta de fer el vermut com si decidiu dinar. Després podeu passar per l’hecatombe a fer una copeta per baixar el dinar.

image

image

image

image

image

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s