Almosta, Tarragona.

D’entrada, trobar el lloc és una petita aventura: un carrer estret que surt de la plaça del fòrum i amb una façana curta i discreta que te la passes sense voler.

Entrem, local petit, tauletes arrenglerades a les parets, cuina al fons, ben il·luminat malgrat ser tot negre. La carta escrita a dues parets ens permet distreure’ns mentre esperem a ser atesos. Molta cosa i molt interessant, haurem de tornar que avui no ens ho acabem! …si ens agrada.

És un local per fer “tapeo premium”. Les tapes són més sofisticades de l’habitual. Comencem per un tàrtar de poltre molt suau i gustós, uns popets encebats tendres i bons, una patata al caliu que li diuen “brava” i ho és, uns talls de secret de porc negre a la planxa i un hummus d’albergínia amb anguila fumada.

Tot molt bo i molt ben fet. La carta es va actualitzant cada temporada; els plats estrella són fixos. Aquest local es proveeix de matèries primeres sostenibles, de proximitat i ecològiques, incloent-hi la cervesa i el vi. Un dels que podeu tastar és l’Snou criança: bo.

bon apetit!


[cast]

De entrada, encontrar el sitio es una pequeña aventura: una calle estrecha que sale de la plaza del forum con una fachada pequeña y discreta que te la pasas sin querer.

Entremos, local pequeño, mesas alineadas en la pared, cocina al fondo, bién iluminado a pesar de estar pintado de negro. La carta escrita en dos paredes nos permite distraernos mientras esperamos a ser atendidos, mucha cosa y muy interesante, creo que tendremos que volver porqué hoy no nos da tiempo a probarlo todo!…. si nos gusta.

Es un local para hacer “tapeo premium”, las tapas son más sofisticadas de lo habitual; empezamos por un tartar de potro muy suave y sabroso, pulpitos encebollados tiernos y buenos, una patata “al caliu” que la llaman brava y lo es. Un secreto de cerdo negro a la planxa y hummus de berenjena con anguila ahumada del Delta para cerrar.


IMG_5782IMG_5774IMG_5775

IMG_5783 IMG_5788

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s