Taverna Ca Carlets, Altafulla.

Ja feia temps que passava pel davant i encara no havia tingut ocasió d’entrar a “explorar” la carta i va ser aquest diumenge que, per fer temps, vam entrar a prendre alguna cosa i vam acabar dinant a les dotze del migdia. Vam començar per unes braves, fetes a l’estil madrileny, amb la salsa sofregida i un pél picant, com ha de ser, i no aquesta mena de barreja de maionesa i ketchup a la qual ens volen obligar. Després vam tastar uns calamars a l’andalusa que es desfeien a la boca, arrebossat finet, gairebé tempura. El “plat principal” van ser un combinat de morcilla de Burgos i xoriço fregidets; val a dir que la morcilla és un dels menjars que més m’agraden, com a bon fill de burgalesa, i n’he menjat de tots tipus i colors, i aquesta que tenen és de les bones, al nivell de les que mengem a casa fetes de manera artesanal. El postre va ser una “Gilda” gens picant.

Aquest local m’ha sorprès gratament-. Hi tornaré perquè em van quedar deutes pendents a la carta.

Salut!


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Hacía tiempo que pasaba por delante y todavía no había tenido ocasión de entrar a explorar la carta, y fué este domingo que para hacer tiempo entramos a tomar algo y acabamos comiendo a las doce del mediodía. Empezamos por unas bravas, hechas al estilo madrileño, con la salsa sofrita y un poco picante, como ha de ser, y no esa especie de mezcla de mayonesa y ketchup a la que nos quieren acostumbrar. Después probamos unos calamares a la andaluza que se deshacían en la boca, rebozado fino, casi tempura. El plato principal fue un combinado de morcilla de Burgos y chorizo fritos; cabe decir que la morcilla es uno de mis platos favoritos, como buen hijo de burgalesa, y he comido de todo tipo y color; y esta que tienen es una de las buenas, al nivel de las que comemos en casa hechas artesanalmente. El postre fué una gilda nada picante.

Este local me ha sorprendido gratamente. Volveré porqué me han quedado cosas pendientes en la carta.

Buen provecho!

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