Benvinguts i bon profit!

Benvolguts lectors, aquest blog neix de la necessitat de compartir les nostres experiències en els bars i restaurants de la contrada tarragonina. Volem que serveixi perquè la gent conegui l’oferta gastronòmica de la zona, vegi fotos del menjar que s’hi serveix i llegeixi els vostres-nostres comentaris. Hi tenen cabuda tota mena de locals, l’únic requisit és que el menjar sigui bo i estigui fet amb carinyo, restaurants clàssics, moderns, de barri, “baretos”,.. i fins i tot d’estrella michelin. De tant en tant sortirem a pasturar i us portarem locals dels afores de Tarragona, com Berga, Barcelona, Girona o Saragossa.

No pretenem ser una guia gastronòmica tradicional, explicarem exactament el que veiem i mengem encara que a més d’un no li agradi. Tothom té un mal dia, fins i tot nosaltres.

Us convidem a col.laborar-hi!.

L’equip de farts.

Guillem, Vicjota i Rodrigo.


 

[cast]

Queridos lectores, este blog nace de la necesidad de compartir nuestras experiencias en los bares y restaurantes de Tarragona. Pretendemos que sirva para que la gente conozca la oferta gastronómica de la zona, vea fotografias de la comida que se sirve, tal cual, y lea vuestros-nuestros comentarios. Aquí tienen cabida todo tipo de locales, el único requisito es que la comida sea buena y esté hecha con cariño; restaurantes clásicos, modernos, de barrio, tascas y de estrella michelín incluso.

De vez en cuando saldremos de paseo y os traeremos locales de las afueras de Tarragona, como Berga, Barcelona, Girona o Zaragoza.

No pretendemos ser una guía gastronómica tradicional, explicaremos exactamente lo que veamos y comamos aunque a más de uno no le guste. Todo el mundo tiene un mal día, incluso nosotros.

Os invitamos a colaborar!

El equipo de farts

Guillem, Vicjota y Rodrigo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s